Jean-Michel Dienst en Max Dienst

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

 

Les Pieds dans le Plat verdiende een Michelinster. 

 

Max, l'enfant terrible de Top Chef 2017:

 
Wij willen onze klanten bedanken, want zonder hen hadden we die ster natuurlijk nooit gekregen.
— Jean-Michel en Max

"In augustus 2012 ging ik mijn zoon Max ophalen in Nîmes, waar hij net zijn stage had afgerond Bij Alexandre. We besloten ergens een hapje te eten om ons weerzien te vieren. We kwamen terecht in 'La mère Brazier', een restaurant met eenvoudige keuken in Lyon. Ik wist dat Max werkaanbiedingen had van meerdere prestigieuze restaurants. Toch besloten we -ergens tussen de 'Homard façon maison' en 'le poulet de Bresse'- om samen te werken. Zijn talent voor presentatie en mijn brede kennis en ervaring konden we bundelen om vernieuwing te brengen in de keuken. Max begreep al snel dat de vereniging van onze smaken niet strookte met de heersende restaurant-trends, en liet zijn hoop op een Michelinster varen. Ondanks onze tegendraadsheid, kregen we zes maanden later dan toch een ster van de Guide Michelin. We leren nog elke dag bij, en hopen dat oude en nieuwe klanten ons volgen in deze ontdekkingstocht." (Jean-Michel)

Les Pieds dans le Plat in Touring magazine:

 

Les Pieds dans le Plat / IN DE PERS >>>