top of page
13411904_588013314719750_1757485865892692415_o.jpg

Welkom bij Les Pieds Dans Le Plat! 

Omdat een maaltijd delen puur genieten is, ligt de nadruk hier op verfijnde eenvoud. In een stijlvol en verwelkomend interieur, verrijkt met warme en natuurlijke materialen, wordt alles in het werk gesteld om u een aangename en onvergetelijke tijd te bezorgen. Deze sfeer is in perfecte harmonie met de elegantie van de gerechten zodat een unieke culinaire ervaring ontstaat. Voor Jean-Michel Dienst staat gastronomie niet gelijk aan elitarisme. Zijn filosofie vertaalt zich in een smaakvolle keuken, opgebouwd rond de beste ingrediënten en aangeboden op een kleurrijke, esthetische wijze.

IMG_0481_edited.jpg
IMG_3251.jpg

In de pers

1

Trends-Knack

"Omdat het in Les Pieds dans le Plat lekker en gezellig, zit het restaurant, ondanks de afgelegen ligging, meestal vol. Wie is deze superrestaurateur? Jean-Michel Dienst is onvoorwaardelijk enthousiast en onuitputtelijk energiek."

2

WAW-Magazine

"De kleine helling bij het verlaten van Marche en Famenne leidt naar dit ietswat onwaarschijnlijk adres."

3

Dolce World

"Gepassioneerd door zijn werk, verliefd op smaak. Jean-Michel heeft altijd het beste voor zijn restaurant gewild ".

LesPiedsDansLePlat_JeanMichelDienst_1834.jpg

Wat de Guide Michelin zegt

Jean-Michel Dienst is een personage. Hij is een man met charisma en dat ziet u terug op het bord.

Laat de spektakelkeuken voor wat het is en focus op echte smaken, dat is zijn uitgangspunt. U smult hier vooral van Franse klassieke smaken, in gerechten die met oog voor schoonheid zijn opgemaakt. Chef Dienst verwerkt gerust modernere bereidingen als een dashibouillon of espuma in zijn gerechten. Maar enkel indien ze het hoofdproduct versterken. Hij heeft een zwak voor prachtproducten als anjouduif, coquilles uit Dieppe en eend uit Challans. Met slimme combinaties, soms maar drie of vier elementen, creëert hij borden die o zo genereus zijn.

 

In dit romantisch restaurant, geflankeerd door een leuk terras, spreken de kracht van traditie en de frivoliteit van een vakman. En dat voor een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

LesPiedsDansLePlat_JeanMichelDienst_08.jpg
bottom of page