
Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.
Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.
Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.
Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Voorgerechten
Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing’ zoetzure pan gebakken, amarena-kersen / € 45
Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden / € 38
Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) / € 28
Hoofdgerechten
Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus. / € 45
Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen) / € 80
Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen) / € 125
Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter / € 55
Varkenskotelet in de geest van gulzigheid en traditie, saus als knipoog naar een Blackwell / € 45
De kazen van Samson
Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. / € 17
Desserts
Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs / € 16
‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie / € 16
Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas / € 16
Lunchformule
Beschikbaar ’s middags op weekdagen / € 45
Wijnarrangement / € 25
Voor eventuele wijzigingen in onze menu’s worden extra kosten in rekening gebracht. Voor groepen vanaf 5 personen worden uitsluitend vaste menu's aangeboden.
Bedankt voor uw begrip.
Menu « Authentie »
Menu : € 95,00 Wijnforfait : € 50,00
/ Per volledige tafel. /
Ravioli van lever
Krachtige bouillon met porto. / 48 €
Zeetong filet
Herinnering aan Fernand Point. / 36 € / 54 €
Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe
Beurre blanc, boszuurkool. / 45 €
Hertenfilet
Rode kool op Vlaamse wijze, Arlequin-saus. / 52 €
Kaasschotel
Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. (Suppl. 17,00 € )
Als vervanging van het dessert* (supp. 8 €)
Sabayon van Champagne*
Vanilleparfait. / 16 €
“Table d’hôte” menu
(Per volledige tafel) € 220
Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes
Menu «Traditioneel» (menu Touring)
ALL-IN* : € 120,00 Zonder drank : € 80,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.
/ Per volledige tafel. /
Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”
Ravioli van herten
In een schuim van eekhoorntjesbrood. / 34 €
Kabeljauwhart in een kruidenkorst
Beurre blanc, boszuurkool. / 28 €
Fazant hen in een tatin van witloof
En zijn krachtige jus. / 42 €
Chocolade
Witte en zwarte chocolademousses. / 16 €
Le moka et ses mignardises.
