top of page
IMG_1545.png

Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.

Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.

Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.​

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Voorgerechten

Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing’ zoetzure pan gebakken, amarena-kersen  /  € 45

Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden  /  € 38

Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) € 28

Hoofdgerechten

Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus.  /  € 45

Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen)  /  € 75

Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen)  /  € 125

 

Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter  /  € 48

De kazen van Samson

Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei.  /  € 15

Desserts

Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs  /  € 14

‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie  /  € 16

Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas  /  € 14

Menu

Voor eventuele wijzigingen in onze menu’s worden extra kosten in rekening gebracht. Voor groepen vanaf 5 personen worden uitsluitend vaste menu's aangeboden.
Bedankt voor uw begrip.

Menu « Authentie »

Menu : € 90,00    Wijnforfait : € 45,00
/ Per volledige tafel. /

 

Provence

Lauwe kreeftensalade met een bonte mix van sugar snaps. / 24 €

Italië

Onze onmisbare ravioli, met de “favoriete” saus.

Azië

Kreeftenklauwen in tempura met amandelen, Aziatische salade en zoetzure saus. / 34 €

 

Maghreb
Kreeftenstaart en gebakken foie gras, taboulé en krachtige jus.  / 48 €


Kaasschotel
Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. (Suppl. 15,00 € )

Rood bosfruit

Viooltjesijs, gekruide fruitsouper.

“Table d’hôte” menu 

(Per volledige tafel)  € 200

Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes

Menu «Traditioneel» (menu Touring)

ALL-IN* : € 110,00   Zonder drank : € 70,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.

/ Per volledige tafel. / 

 

Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”

 

Provence

Lauwe kreeftensalade met een bonte mix van sugar snaps. / 24 €

Dorade royale

Zeekraal, schelpdierenjus opgewerkt met hoeveboter. / 24 €  / 34 €

Challans-eend

Gelakt, in een zuiders groentencouscous.  / 38 €

 

De meloen

Jurançonwijnsoep, parfait van meloen en gember.  /  14 €

Le moka et ses mignardises.

bottom of page