top of page
IMG_1545.png

Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.

Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.

Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.​

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Voorgerechten

Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing. Met witlof en Melanosporum-truffel.  /  € 45

Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden  /  € 38

Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) € 28

Hoofdgerechten

Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus met Melanosporum-truffel.  /  € 45

Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen)  /  € 75

Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen)  /  € 125

 

Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter  /  € 48

De kazen van Samson

Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei.  /  € 15

Desserts

Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs  /  € 14

‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie  /  € 16

Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas  /  € 14

Menu

Menu « Authentie »

Menu : € 90,00    Wijnforfait : € 45,00
/ Per volledige tafel. / 

 

Lauwe kreeftensalade

mengelmoes van peultjes.   /   € 28

Gevulde tongfilet

gratin ter herdenking aan Fernand Point.  /  € 45

Bouchot-Mosselen en schaaldieren

pasta en chorizo.  /  € 24

 

Wilde eend en foie gras
in witlofstoofpot, vol sap.  /€  45

 

Perzik

gepocheerde perzik en verbena, parfait van amandelmelk.  /€  14

“Table d’hôte” menu 

(Per volledige tafel)  € 200

Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes

Menu «Traditioneel» (menu Touring)

ALL-IN* : € 110,00   Zonder drank : € 70,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.

/ Per volledige tafel. / 

 

Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”

 

Lauwe kreeftensalade

mengelmoes van peultjes.   /   € 28

Riddervis

licht gebakken, zuringsaus als knipoog naar ‘Troisgros’. /  € 28

 

Kalfsnieren

dijonnaisesaus zoals ik het lekker vind. /  € 34

 

Mosquito
Heel fris, verse munt. /  € 14

Mokka met zoete hapjes.

bottom of page