top of page
IMG_1545.png

Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.

Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.

Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.​

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Voorgerechten

Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing’ zoetzure pan gebakken, amarena-kersen  /  € 45

Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden  /  € 38

Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) € 28

Hoofdgerechten

Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus.  /  € 45

Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen)  /  € 80

Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen)  /  € 125

 

Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter  /  € 55

Varkenskotelet in de geest van gulzigheid en traditie, saus als knipoog naar een Blackwell /  € 45

De kazen van Samson

Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei.  /  € 17

Desserts

Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs  /  € 16

‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie  /  € 16

Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas  /  € 16

Lunchformule

Beschikbaar ’s middags op weekdagen /  € 45

Wijnarrangement /  € 25

Menu

Voor eventuele wijzigingen in onze menu’s worden extra kosten in rekening gebracht. Voor groepen vanaf 5 personen worden uitsluitend vaste menu's aangeboden.
Bedankt voor uw begrip.

Menu « Authentie »

Menu : € 95,00    Wijnforfait : € 50,00
/ Per volledige tafel. /

 

Ravioli van lever

Krachtige bouillon met porto. / 48 €

Zeetong filet

Herinnering aan Fernand Point. / 36 € / 54 €

Sint-Jakobsvruchten uit Dieppe

Beurre blanc, boszuurkool. / 45 €

 

Hertenfilet
Rode kool op Vlaamse wijze, Arlequin-saus.  / 52 €


Kaasschotel
Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. (Suppl. 17,00 € )

Als vervanging van het dessert* (supp. 8 €)

Sabayon van Champagne*

Vanilleparfait. / 16 €

“Table d’hôte” menu 

(Per volledige tafel)  € 220

Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes

Menu «Traditioneel» (menu Touring)

ALL-IN* : € 120,00   Zonder drank : € 80,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.

/ Per volledige tafel. / 

 

Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”

 

Ravioli van herten

In een schuim van eekhoorntjesbrood. / 34 €

Kabeljauwhart in een kruidenkorst

Beurre blanc, boszuurkool/ 28 €

Fazant hen in een tatin van witloof

En zijn krachtige jus.  / 42 €

 

Chocolade

Witte en zwarte chocolademousses.  /  16 €

Le moka et ses mignardises.

bottom of page