
Wij vragen tafels vanaf 5 personen om een menu te kiezen.
Om organisatorische redenen kunnen we onze gerechten niet aanpassen aan aangepaste dieetvereisten.
Als u echter allergisch bent aan of intolerant voor bepaalde ingrediënten in onze gerechten, laat ons dit dan weten bij de reservatie. We doen er alles aan om hier rekening mee te houden.
Bij voorbaat dank voor uw begrip.
Voorgerechten
Gebakken Foie Gras van bij ‘Castaing’ zoetzure pan gebakken, amarena-kersen / € 45
Ravioli van kreeft. In zijn ‘favoriete’ saus, met een coulis van seizoenskruiden / € 38
Ravioli van olijven. Crème van parmezaan met rozemarijninfusie en olijfolie van Baux (Veggie) / € 28
Hoofdgerechten
Hart van kalfswezezerik. Op de wijze van de chef, gesmoord, sterke jus. / € 45
Kreeft. Op ‘Mère Brazier’-wijze (2 personen) / € 75
Kip uit de Bresse. Volledige kip op ‘Mère Brazier’-wijze. Op voorhand reserveren (2 personen) / € 125
Wilde natuurlijke tarbot. Op de wijze van de chef, gekonfijt in boter / € 48
De kazen van Samson
Kaasschotel. Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. / € 15
Desserts
Dame-blanche. Warme chocoladesaus, à la minute bereid vanille-ijs / € 14
‘Pieds dans le plat’ pannenkoeken. Als in een Franse komedie / € 16
Baba rhum, vanillevlamousse, gekonfijte ananas / € 14
Voor eventuele wijzigingen in onze menu’s worden extra kosten in rekening gebracht. Voor groepen vanaf 5 personen worden uitsluitend vaste menu's aangeboden.
Bedankt voor uw begrip.
Menu « Authentie »
Menu : € 90,00 Wijnforfait : € 45,00
/ Per volledige tafel. /
Provence
Lauwe kreeftensalade met een bonte mix van sugar snaps. / 24 €
Italië
Onze onmisbare ravioli, met de “favoriete” saus.
Azië
Kreeftenklauwen in tempura met amandelen, Aziatische salade en zoetzure saus. / 34 €
Maghreb
Kreeftenstaart en gebakken foie gras, taboulé en krachtige jus. / 48 €
Kaasschotel
Van Vincent Verleyen, meester-verfijner uit de Samsonvallei. (Suppl. 15,00 € )
Rood bosfruit
Viooltjesijs, gekruide fruitsouper.
“Table d’hôte” menu
(Per volledige tafel) € 200
Menu van acht gangen op basis van het authentiek menu, aperitief en mise en bouche, wijnen, koffie en zoete hapjes
Menu «Traditioneel» (menu Touring)
ALL-IN* : € 110,00 Zonder drank : € 70,00
*Aperitief van het huis, bijhorende wijnen, water en koffie inbegrepen.
/ Per volledige tafel. /
Huisgemaakte cocktail “Les Pieds dans le Plat”
Provence
Lauwe kreeftensalade met een bonte mix van sugar snaps. / 24 €
Dorade royale
Zeekraal, schelpdierenjus opgewerkt met hoeveboter. / 24 € / 34 €
Challans-eend
Gelakt, in een zuiders groentencouscous. / 38 €
De meloen
Jurançonwijnsoep, parfait van meloen en gember. / 14 €
Le moka et ses mignardises.